KUSH JEMI NE?

MINIMAX është një ndër qendrat më të mëdha dhe më të njohura tregtare në Kosovë. Në MINIMAX do të gjeni veshmbathje të brendeve me renome botërore si Nike, Adidas, Reebok, Puma, Converse, Timberland, Brugi dhe brende të tjera. Gama e gjerë e veshmbathjeve përbëhet edhe nga brendet e njohura italiane si Tata Italia, Iwie, Nice & Chic, Man Code, J.Hart & Bros, Piazza Italia. Përveq zgjedhjes së madhe në kozmetikë, pajisje elektronike, në MINIMAX do të gjeni dekore dhe orendi shtëpiake nga brendi i njohur italian Croff. Në MINIMAX gjendet edhe restoranti Gold Room me ushqime të llojllojshme internacionale dhe tradicionale, ushqim natyral me shumë shije dhe cilësi. Në katin e katërt gjendet këndi për argëtim Game Over, ky kënd përbëhet nga një gamë e gjerë e lojërave virtuale dhe digjitale, shumë nga to për herë të parë në kryeqytet. Pastaj këndi për fëmijë Çufo Playland ku fëmijët tuaj do të përjetojnë një argëtim të mrekullueshëm dhe do të kënaqen me ushqime të shijshme. Në katin e fundit gjendet Priview Bar & Lounge me një pamje të mrekullueshme, ku çdo javë organizohet muzikë e gjallë që ofron një adrenalinë të paparë. Ne kemi menduar dhe për adhuruesit e orëve, syzeve dhe aksesorëve të tjerë duke involvuar në qendrën tonë biznese private si Ora, Max Optika, Optika & More. Për të gjitha këto kujdeset stafi ynë gjithmonë i buzëqeshur duke i kushtuar rëndësi të veçantë respektit për klientët.

HISTORIA JONË

MINIMAX është themeluar në vitin 2003, ndërsa hapi dyert për klientë në vitin 2005 me një hapësirë rreth 500m2 , sot gëzon një hapësirë rreth 12.000m2. Çdo vit që kalonte shtohej numri i klientëve dhe besimi për qendrën tonë, të cilat ndikuan që MINIMAX ndër vite ti bënte ballë konkurrencës dhe të mbetej një ndër qendrat më të frekuentuara në Kosovë, na ndiqni si u zgjeruam ndër vite:

2010 / Hapëm restorantin Gold Room! I orientuar kryesisht në gatimet italiano – franceze, ato evropiane dhe më gjerë.

2014 / Në katin e fundit të qendrës tonë hapëm Priview Bar & Lounge në formatin e një birrarie.

2016 / Për të gjithë adhuruesit e veshmbathjeve sportive MINIMAX sjell brendet sportive me renome botërore si Nike, Adidas, Reebok, Converse – gjithmonë me koleksionet më të reja të tyre.
Klientela e kënaqur dhe interesimi i madh bën që të sjellim dhe brende të tjera sportive si Trespass, Icepeak, Timberland, Brugi, Puma.

2016 / Në të njëjtin vit pjesë e qendrës tonë bëhet brendi Tata Italia e cila ofron zgjedhje të madhe të këpucëve, sandaleve, atleteve, çizmeve për femra dhe meshkuj, të cilat karakterizohen për detaje dhe cilësi!

2016 / MINIMAX filloi të bëhej vatër kryesore e brendeve italiane pasi që në këtë vit ne nënshkruajmë kontratë me OVS Group duke sjellur afër jush brendet italiane Iwie, Nice & Chic, Nymos, Kate Mee, Rosa Thea, J. Hart & Bros, Man Code, Privacy, Croff.

2017 / 2018 Interesimi i madh për brendet italiane të lartëpërmendura na shtyu të sjellim për herë të parë në Kosovë brendin Piazza Italia, brend ky që ka një rrjet të gjerë dyqanesh në qytetet më të mëdha të botës ku ofron gamë të gjerë të veshmbathjes për femra, meshkuj dhe fëmijë, në Kosovë mund ta gjeni në Prishtinë, Prizren dhe Gjilan.

2018 / Game Over – Duke menduar gjithmonë për risi në qendrën tonë hapëm një hapësirë me lojëra virtuale dhe digjitale, shumë nga to për herë të parë në kryeqytet.

Ndër vite pjesë e jona kanë qenë edhe brende të tjera, ku vatra e brendeve me renome botërore vetëm po zgjerohet!

DEPARTAMENTET TONA

Koncepti mbi të cilin operon MINIMAX është gërshetimi mes cilësisë së produkteve, me një dizajn origjinal dhe brende koherente. MINIMAX ndahet në sektore, në secilin sektor ju do të gjeni atë që ju duhet! Sektori i veshmbathjes për femra ofron gamë të gjerë të veshmbathjes italiane, për një veshje të menduar deri në detaje. Pak hapa më tutje ne kemi vendosur dhe sektorin e veshmbathjes për fëmijë nga 0 muaj deri në 14 vite. Më poshtë ju mund të gjeni brendet italiane për meshkuj, veshje të përditshme apo elegante?! Nuk ka rëndësi i kemi menduar të gjitha. Për të gjithë adhuruesit e brendeve ndërkombëtare sportive ne kemi dedikuar një hapësirë të madhe veshmbathjes sportive. Nike, Adidas, Reebok, Puma, Timberland, Icepeak janë disa nga brendet, koleksionet e fundit të të cilave gjithmonë do t’i gjeni tek ne.