1. Pyetje të bëra shpesh

1.1 A duhet të hap një llogari për të bërë blerje në faqen tuaj?

Ju mund të bëni blerje dhe të vizitoni faqen tonë si mik/guest në çdo kohë.
Megjithatë, duke hapur një llogari në faqen tonë do të mund të bëni porosi pa pasur nevojë të shkruani të dhënat tuaja çdo herë pasi të bëni blerje. Mund të regjistroheni tani, ose së pari mund të filloni blerjet dhe të krijoni llogarinë tuaj para se të kontrolloni shportën e blerjeve.

1.2 Si mund të hap një llogari?

Klikoni në “Kyçu / Regjistrohu”, “Regjistrohu” dhe plotësoni të dhënat tuaja personale në hapësirat përkatëse që ju kërkohen.
Ndërsa, nëse keni hapur një llogari në faqen tonë, vetëm sigurohuni që jeni të kyçur në llogarinë tuaj ekzistuese dhe nuk keni nevojë t’i shkruani të dhënat tuaja përsëri.

1.3 Si mund të bëj porosi?

Artikujt që dëshironi të i bleni shtoni në shportën tuaj. Kur të keni mbaruar me shtimin e artikujve në shportë, mund të vazhdoni tek pagesa ku ju duhet të plotësoni të dhënat tuaja në hapësirat përkatëse që ju kërkohen. Kontrolloni dhe sigurohuni që të gjitha të dhënat janë të sakta para se të konfirmoni blerjet dhe pagesën tuaj.
Kam probleme me shtimin e artikujve në shportën time.
Do të keni mundësi të shtoni artikuj për sa kohë që artikujt janë në dispozicion. Mund të ketë rast kur artikulli është në shportën e dikujt tjetër, kështu që statusi i artikullit reflektohet si “Përkohësisht i padisponueshëm”.

1.4 Si mund të paguaj?

Ju mund të paguani me këto metoda të pagesës: pagesë me para në dorë dhe pagesë me kartelë bankare.

1.5 A mund ta anuloj apo ndryshoj porosinë time?

Pas momentit të konfirmimit të porosisë, nuk është e mundur të anuloni ose ndryshoni porosinë tuaj sepse ne përpunojmë porosinë tuaj pasi të konfirmoni atë në faqen tonë të internetit. Nëse ndryshoni mendje, mund të bëni shkëmbim të artikujve pasi të keni pranuar porosinë tuaj (rishikoni politikën tonë për shkëmbime).
Për më shumë informacione kontaktoni ekipin tonë të shërbimeve dhe kujdesit për klientët.
Kam një kod promovues ose zbritje. Si mund ta përdor për një blerje në internet?
Kur të arrini në përmbledhjen e porosisë, klikoni në hapësirën ‘Kodi i kuponit’ dhe shkruani kodin tuaj.

1.6 Si e di nëse porosia ime është konfirmuar?

Pasi të keni bërë porosinë tuaj, ne do t’ju dërgojmë një vërtetim elektronik, kjo konfirmon që ne kemi marrë porosinë tuaj dhe jemi duke e përpunuar atë.

2. Transporti dhe dorëzimi

2.1 Kur do të përpunohet porosia ime?

Të gjitha porositë do të përpunohen sa më shpejt të jetë e mundur, duke përjashtuar të dielën dhe festat publike.

2.2 Sa kohë do të duhet për të marrë porosinë time?

Porositë do të dorëzohen brenda 2 ditëve të punës. Nëse porositë nuk arrijnë brenda kësaj periudhe të shpërndarjes na kontaktoni për informacione të mëtejshme.

2.3 Cilat janë kostot e transportit?

Për çdo porosi në vlerë deri në 15.00€ transporti është 2.00€, për çdo porosi me vlerë mbi 15.00€ transporti është falas.

2.4 Unë nuk i kam marrë të gjithë artikujt në porosinë time, çfarë duhet të bëj?

Kontrolloni adresën tuaj elektronike për të parë nëse ne ju kemi dërguar një vërtetim elektronik duke ju informuar se një nga artikujt në porosinë tuaj nuk është në dispozicion. Në këtë rast, ne do t’ju kthejmë shumën përkatëse për këtë. Nëse nuk keni marrë ndonjë vërtetim elektronik kontaktoni ekipin tonë të shërbimeve dhe kujdesit për klientët në adresën elektronike: customer.service@minimax-ks.com dhe do t’ju përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur.

2.5 Artikujt e marrë janë të pasakta ose janë me defekt, çfarë duhet të bëj?

Ju kërkojmë falje që ju kemi dërguar një porosi të pasaktë, me defekt apo të paplotë. Ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të shërbimeve dhe kujdesit për klientët në adresën elektronike: customer.service@minimax-ks.com dhe do t’ju përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur.

2.6 Kam blerë madhësinë ose ngjyrën e gabuar, çfarë duhet të bëj?

Ne ofrojmë mundësi për shkëmbime. Ju mund t’i referoheni politikës sonë për Shkëmbime.

2.7 Unë nuk e kam marrë porosinë time, çfarë duhet të bëj?

Kontaktoni ekipin tonë të shërbimeve dhe kujdesit për klientët në adresën elektronike: customer.service@minimax-ks.com nëse nuk e keni marrë porosinë tuaj pas 2 ditëve të punës dhe ne do t’ju ndihmojmë në përputhje me rrethanat.

Ne i vlerësojmë të gjitha komentet tuaja pasi që reagimet që marrim nga klientët na lejojnë të përmirësohemi, pavarësisht nëse feedback-u juaj ka të bëjë me një ide, përvojë pozitive ose negative është e mirëseardhur.