Mirësevini në Gold Room!

I vendosur brenda qendrës MINIMAX, restoranti Gold Room është hapur në vitin 2010 i orientuar kryesisht në gatimet italiano – franceze, ato evropiane dhe më gjerë. Gold Room ofron shërbim profesional dhe ngrënie të shkëlqyeshme brenda një ambienti vërtet reflektues. Gërshetimi i përkryer mes modernes e klasikes në ambientin e brendshëm si dhe pjesa e jashtme relaksuese ofrojnë një sintezë të shkëlqyer ku çdo mysafir ndihet komod.

Një kuzhinë krijuese, dinamike dhe profesionale! Kuzhinë që ofron ushqime të llojllojshme internacionale dhe tradicionale, ushqim natyral me shumë shije dhe cilësi. Gatimi ynë po tërheq ide nga kudo duke interpretuar dhe evoluar, me rrënjët në përbërës dhe teknika italiano – franceze të të gjitha kohërave. Duke kombinuar hijeshinë bashkëkohore Gold Room ka shenjën e përsosmërisë së vërtetë. Këtu ju do të dëshironi të ulni zërin tuaj, të merrni frymë thellë dhe të përqendroheni në ushqim dhe bisedë.