Rreth Kompanisë

Rreth Kompanisë


Minimax Shopping Center është një ndër qendrat e mëdha tregtare më të suksesshme e më të hershme në tregun e Kosovës. Ajo është një kompani lider, dhe ofron shumëllojshmëri dhe cilësi të lartë :

- në industrinë e tekstilit

- të elektroteknikës

- të aksesorëvë të ndryshëm


Minimax Shopping Center e zhvillon aktivitetin e saj me anë të tre filialeve në qytetet më kryesore të vendit  : Prishtinë, Pejë dhe Prizren.

Në Prishtinë Minimax posedon po ashtu edhe një restorant modern dhe me gatime shumë të shijshme.

Së shpejti Minimax do të inaguroj edhe filialin më të ri të saj, në ndërtesën më të lartë të Prishtinës, në qendër të qytetit. Ajo do të jetë një qendër bashkëkohore me firmat më prestigjoze botërore të modës.

Koncepti

Koncepti mbi të cilin operon Minimax është gërshetimi mes cilësisë së produkteve, me një dizajn origjinal dhe  markave koherente. Në Minimax mund të kompletoheni në të gjitha aspektet, që nga veshëmbathjet dhe aksesorët elegantë gjer tek elektroteknika dhe aksesorët për shtëpi.

Minimax Shopping Center, ne mendojmë për ju!