MINIMAX Prishtinë


Minimax Shopping Center në Prishtinë u inagurua në vitin 2005. Ajo e zhvillon biznesin e saj në një qendër me sipërfaqe 13,000 m2. E gjithë qendra është e organizuar në disa reparte sipas llojit të produkteve që ekspozon.

Pajisje elektronike dhe aksesorë për shtëpi

Aty ku dita përfundon, JETA FILLON! Zbuloni atë që keni ëndërruar dhe shijoni rehatinë nga prodhuesit bashkëkohor të aksesorëve për shtëpi: frymëzim, ngjyra të ndritshme, koleksion i balansuar, këshillim profesional dhe mbi gjithçka cilësi të lartë.

Bizhuteri, parfume, syze, çanta/kuleta dhe Libra

Bizhuteri të llojeve nga më të ndryshme, elegante, klasike apo sportive.
Aroma Ime! Aromë unike dhe e parezistueshme qe mbetet gjatë në kujtesë.

Veshëmbathje për Femra dhe Fëmijë.

Freskoni garderobën tuaj me tendencat më të fundit, pasi Ne flasim në gjuhën e modës. Kombinimi i përsosur mes cilësisë së lartë, zgjidhjes për çdo event e bëjnë çdo femër të na vizitojë në çdo blerje të saj.

Për të gjithë fëmijët, djem e vajza, nga të porsalindur e deri në 13 vjeç ne kujdesemi për veshëmbathjet e tyre me ngjyra plot jetë e gjallëri, si dhe lodra argëtuese e kreative për të gjitha grup moshat.

Veshëmbathje për Meshkuj

Freskoni garderobën tuaj me tendencat më të fundit, pasi Ne flasim në gjuhën e modës. Adoleshentë, të rinj, burra e të moshuar, jeni elegant apo të shëndetshëm, zgjidhjen e gjeni tek ne.Ju ofrojmë që nga veshëmbathjet për jetën e përditshme e deri tek ato për evente e ceremoni të ndryshme.

Veshje Sportive

Veshje sportive për femra dhe meshkuj. Gamë e gjerë e llojeve të veshjeve dhe patikave sportive nga firmat adekuate që nxisin dhe e bëjnë më cilësor sportivitetin tuaj.Po ashtu do të gjeni edhe pajisje dhe aksesorë të ndryshëm sportiv.