GOLD ROOM Restaurant


Restaurant GOLD ROOM është një nga restorantet më prestigjoze në qytetin e Prishtinës në Kosovë. Ai i hapi dyert për klientët e tij në Qershor 2010. Gërshetimi i përkryer mes modernes e klasikes në ambientin e brendshëm si dhe tarraca e jashtme reklasuese ofrojnë nje sintezë të shkëlqyer ku çdo mysafir ndihet komod.

Kuzhina në restorantin GOLD ROOM është e orientuar kryesisht në gatimet italo – franceze dhe ato europine më gjerë. Por nuk mungojnë dhe specialitetet më pikante të rajonit dhe ndërkombëtare. Po ashtu pranohen edhe kërkesa të veçanta për çfardo lloj gatimi që klientët dëshirojnë. Vula për çdo pjatë është  Shije dhe Klas.